top of page
RafGoldBar_Main.jpg

MENGAPA EMAS?

Tukarkan Wang Anda kepada Emas.

Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan bahawa beliau mendengar Rasulullah SAW telah bersabda "Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham (untuk digunakan).

Home: Welcome

KENAPA PERLU BERSAMA KAMI

Menerima Pendapatan Pasif dan mendapat emas yang bekualiti tinggi

QM memberikan anda cara panduan mengurus & meyimpan emas paling bijak. Jangan Biarkan Inflasi memberi kesan kepada wang simpanan anda. Tukarkan simpanan anda kepada Emas dan kekalkan kestabilan nilainya serta mendapat keuntungan atas kenaikan harganya.

Home: About

BERBELANJA DENGAN EMAS

Berbelanja menggunakan myGold-i

Akaun Emas Digital 100% disandarkan dengan emas sebenar. Kami sudah merentasi lebih 110 Buah Negara. Bersediakah anda berbelanja dengan Emas semudah imbas Kod QR.

Tudung kuning.jpg
Home: About

BELI 1 UNIT TERIMA 10 X PEMBIAYAAN TAWARRUQ

Dengan Pembelian Gold Asset Enhancement (GAE) anda diberi pembiyaan 10X dari unit anda. Apa yang menarik adalah anda menerima keuntungan 10 kali ganda dari kenaikan emas. Selamat dan diyakini. Anda tidak perlu risau mengenai penurunan harga emas kerana tiada margin call di QM tidak seperti FOREX. Di sini Konsultan kami memberikan anda khidmat nasihat. Hubungi Kami untuk penjelasan lebih lagi.

+60139809972

  • Google Places
  • Facebook
emas perth.jpg
Home: Contact
Home: Projects

Mengapa melabur dalam emas?

Kenapa ye...

Emas adalah salah satu pelaburan kegemaran orang sejak dari dulu lagi. Hari ini ia tetap menjadi tempat selamat ketika orang berfikir bahawa pasaran akan merosot. Bagi sesetengah orang, ini adalah pelaburan terbaik sementara bagi yang paling teruk. Walaupun begitu, ia tetap menjadi pelaburan yang popular di kalangan banyak rakyat Malaysia dan orang Asia. Ketika datang ke platform pelaburan emas dalam talian, banyak yang pernah mendengar mengenai emas awam dan emas khabar, tetapi ada satu syarikat yang kurang diketahui orang tetapi ia adalah salah satu pengedar emas terbesar di Malaysia. Quantum Metal Sdn Bhd. Sertailah kami dalam episod ini untuk mengetahui apa itu Quantum Metal dan mengapa ia dapat memaksimumkan pelaburan emas anda!

Home: About Us

MUDAHNYA MENYIMPAN EMAS DENGAN BRINK's

Sekarang anda tidak perlu membawa emas kemana-mana

Sebagai peneraju industri dalam pengurusan risiko dan logistik yang selamat, Brink's telah melindungi barang berharga sejak tahun 1859. Dengan pengalaman selama 150 tahun, Brink menawarkan kualiti perkhidmatan yang terbaik dan menetapkan standard pasaran. Brink's Global
Services (BGS) adalah bahagian global Brink's, Incorporated, penyedia penyelesaian logistik selamat yang terkenal. Dengan memanfaatkan rangkaian gabungan kami di seluruh dunia, BGS menawarkan perkhidmatan pengangkutan dan keselamatan yang selamat di lebih daripada 110 negara.

Home: About Us

JANGAN JOIN QM SEKIRANYA ANDA BELUM DENGAR VIDEO INI

Penerangan ringkas mengenai akaun emas di QM.

Penerangan mengenai Quantum Metal oleh Konsultan Edy Othman (Dealer)

Home: About Us
bottom of page